Lilla Speedos Mamma

Vax chalenge…..

Semester med lilla speedo är sannerligen inte trist. Morgonen startar med 3 utbrott delux så att toalettdörrens fäste åker ur och hänger på 3 kvart. Allt ska ske nu. Inte om fem minuter, inte sen, inte när jag har druckit upp kaffet utan NU! Är så less på att släppa allt ur mina händer och skynda till undsättning så att inte utbrotten kommer. Samtidigt gör jag det gärna men ibland vore det skönt om man kunde säga : jag kommer när jag druckit upp kaffet och han skulle nöja sig med det.

Han hinner komma på nya ideer innan jag ens hunnit blinka. Hör hur han fullkomligt skriker på rummet AJJJJJ det gör ont för faaaaaan vad gör du?????? Alla fönster är öppna, folk går förbi på gatan och tittar in. Jag skäms…. Vad gör han lilla speedo? Rusar in på hans rum. Där sitter han med 8 vaxplattor på kroppen!!!!! På armarna, benen, magen och hans kompis får rycka bort dom . Inte konstigt att han skrek, det gjorde ju jätte ont.

– Mamma vi har vax chalenge och ser vem som kan vaxa mest. Gissa vem som vann? Lilla speedo så klart. Klockan är bara lunch och jag kan inte ens tänka på vad resten av dagen ska bjuda påimage.jpeg. En sak är klar… Ingen har trist i lilla speedos närvaro. Hepp:-)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: