Lilla Speedos Mamma

Nu är nu…..

Semester med lilla Speedo , 2 syskon och en man ska vara ljuvligt. Men med lilla Speedo som bestämt sig för att fiska och bestämt sig för att köpa nytt kastspö idag, ja just nu då är det nu. Inte sen, inte om 10 minuter, inte i morgon….

Det slutade med att vi åkt över halva Gotland idag. 1 arg speedo, en arg man och två arga syskon. Varav en skulle inte äns med…. Det är ju semester och då får man ligga i sängen hur länge man vill. Inte fan hittade vi några kastspön heller då fiskebutiken inte fanns längre , Hahaha…..

Vi åkte vidare i tystnad….. Nu var mat i magen det hetaste tipset från min sida. En ville promt ha Mac Donalds som fanns på andra halvan ön. Det fick bli pizza och läsk, sega bilar och Coca-Cola . Sen ner till stranden för lite fiske.

Tur man kan stänga av…. Nu är nu och inte det som varit på förmiddagen. I morgon ska jag göra ett schema om vad som gäller. Förbereda hela familjen och hoppas på en lugnare dag. Även om dagen blev bra tillslut. Jag kan njuta av det lilla. Det har jag lärt mig som mamma till lilla Speedo. Kan jag njuta i 5 minuter så gör jag det.

Ha en skön semester !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: