Lilla Speedos Mamma

Förgiftad av kommentarer….

Angående mitt senaste inlägg igår Är mina barn blivande knarkare? så har jag fått så otroligt mycket fin respons! In korgen har exploderat, jag blir så glad.

Så rätt! Och även precis det forskning visar – att medicin minskar risken för missbruk. Själv hade jag en bror med adhd som dog när han var 38 år efter 20 års amfetaminmissbruk. Han tog inte adhd-medicin en enda gång i hela sitt liv (fick diagnosen i vuxen ålder 3 år innan han dog). Jag tror verkligen att hade han fått hjälp som barn och medicinering hade det aldrig gått så långt. Så jag har redan nu bestämt mig för min son som är 6 år och adhd-diagnos. Blir skolan kaos trots kunskaper och anpassningar så är jag inte alls främmande för att börja ge medicin. Detta ”trots” att jag upplevt drogproblematik på nära håll osv – för jag tror verkligen precis som forskning säger att medicin minskar risken för missbruk och förebygger.

Tack❤️ Detta behövde jag få läsa! Våran son klarar sig inte utan sin medicin MEN vad man har blivit ifrågasatt😔…… SÅ bra skrivet!! Tack SÅ mycket!!!

Tack! Du sätter fingret på precis det jag känner , men inte vågat skriva eller kommentera. Jag blir ifrågasatt varje dag….

Eftersom jag har valt att skriva blogg om ämnet ADHD, autismspektrat, tourettes mm så har jag även förberett mig på att det kommer komma i mina öron dumma kommentarer.

Vi har alla rätt till att tycka olika. Jag tror på en sak och du på en annan. Min övertygelse är fortfarande att med rätt kunskap, hjälp, stöd och i den mån det behövs medicin så ska det kompletteras för bästa möjliga resultat.

Kommentaren jag fick var att jag förgiftar mina barn, att jag är förgiftad av mina föräldrar och att jag predikar om fakta jag inget vet om. Alla har vi olika tro. Det finns bla dom som skriver på nätet om den förgiftade ADHD medicinen. Dom anklagar människor för att förgifta och förstöra jorden.

Eller med rubriken ADHD finns inte. Den kommentaren har delats flitigt på sociala medier som Facebook . Om den Amerikanska neurologen som förnekar ADHD existens.

Att läsa sånt som förälder när man precis fått en diagnos kan göra vem som helst förvirrad. Tro på det DU känner är bäst för ditt barn och lyssna inte på andras kommentarer och förståsigpåare… Du vet vad som är bäst.

Jag predikar inte alls utan berättar bara mina erfarenheter.Utifrån vårt liv.Mina barn mår bra och det är det viktigaste för mig. Dom är det viktigaste för mig.

HA en fin dag, för jag kommer fortsätta skriva och dela kunskap om det kreativa livet med NPF i familjen.

// Sara

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: