Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Välkommen hit till min sida!

          fullsizeoutput_52f5

Jag Sara, är mamma till  barn med ADHD, ADD, Tourette, autypisk autism och en släng OCD (tvång)
Jag har kämpat ”in i kaklet” för att dels förstå mina barn, men också för att få omgivningen att förstå dem, samt vad de har för behov. Det har varit en tuff men också en otroligt lärorik resa. Jag skulle aldrig haft så många skratt, aldrig slitit mitt hår av förtvivlan och aldrig älskat så om jag inte hade mina barn.
Som en ”plusmeny” med extra allt på något sätt.
Jag tar upp känslan som uppstod när vi fick diagnoserna. Hur jag trodde att livet nästan var slut. Känslan av utanförskap. Känslan av att inte förstå och känna sig missuppfattad . Krigandet i skolan för att få den hjälp vi behövde. Men också vilken tur jag haft, vad mycket jag lärt mig. Livet tog inte alls slut. Det gav så mycket mer.

Så jag har bestämt mig för att sprida kunskap om just NPF. Att skapa förståelse och inse att bara för att man har ADHD är man inte knäpp. Nej man är extra smart, extra kreativ, extra känslig, extra arg, extra glad.

Boka mig gärna för en föreläsning om hur det är att leva i en familj med NPF.

Referenser:

  • Tack för ett otroligt fint framfört budskap om NPF. Så bra att få kunskap om varför en del barn beter sig annorlunda och kunna förstå varför det kan vara så. Känner att jag har kanske haft lite snabbt att döma barn som är ”stirriga” med just att dom fått den fria uppfostran och att de borde kunna uppföra sig. Ditt framträdande gjorde att jag hädanefter ska tänka efter före. Det kan jag villigt erkänna.
  • ”alla borde lyssna på Sara Mellberg, hon föreläste på ett entusiasmerande sätt om hur det är ”att vara nära anhörig med NPF i familjen, ADHD-Tourettes -Atypisk autism-OCD” Sara berättade på ett osentimentalt sätt men med fingertoppskänsla om svårigheter och glädjeämnen.Våra fördomar och tankar fick komma upp till ytan och återigen bekräftades att fördomar handlar om okunskap.

/ Anhörig konsulent Ockelbo komun.

  • Tack Sara för att jag inte känner mig ensam som förälder längre. Mycket bra föreläsning. Önskar att alla jag känner fick lyssna på dig.
  • En av de bästa föreläsare jag har lyssnat på någonsin som jag om och om igen kan gå och lyssna på hennes föreläsningar.

    Vilken härlig föreläsning! Det här skulle många behöva höra.

    Har lyssnat till Sara Mellberg, ”Lilla Speedos mamma”, som föreläst för dryga 80 personer på mitt jobb. Är uppfylld och tacksam efter att ha fått insyn i hur vardagen kan se ut hos en familj med ett antal neuropsykiatriska diagnoser (ADHD, ADD, Tourettes, autismspektra…) Roligt & sorgligt omvartannat. Rekommenderas att lyssna till (eller läsa blogg), för precis som det är med missbruk så har de flesta dessa människor i kring sig i familjen, i bekantskapskretsen, i sitt arbete osv. och att höra Sara berätta ger ökad förståelse!

    Jag vill verkligen varmt rekommendera er alla att lyssna på Saras berättelse och föreläsning om ”neuropsykiatriska beteende störningar” berättelsen om bl.a. lilla speedos kreativitet, till viss del nackdelar men många fördelar som dessa diagnoser för med sig. En berättelse från hjärtat som griper tag i en och ökar förståelsen. Betyg 5.

Föreläsningar:

Önskar ni föreläsning kontakta mig på:

sara@lillaspeedos-mamma.se

Pris efter överenskommelse.

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: