Lilla Speedos Mamma

Telefon he…..vete

Lilla Speedo ringer och gråter hejdlöst. -Jäkla telefon helvete, mamma det var av misstag. Han gråter helt hysteriskt… Är du arg nu mamma? Förlåt!!!!image

Han hulkar sig igenom samtalet. Jag försöker lugna lilla Speedo men ni vet hur det är. En arg Speedo är super arg, en ledsen Speedo är super ledsen. Precis som att ALLA känslor förstärks och det med basta idag. Typiskt ADHD. Allt förstärks 100 gånger. Tänk dig om du blir ledsen då blir den med ADHD hysteriskt ledsen. Blir du glad då blir den med ADHD Super glad……

När jag kommer hem sitter han ihop krupen med ögon som små fotbollar av alla tårar.

-Mamma titta, så visar han sin helt spruckna telefon, det går inte ens att ringa på den, glassplitter fastnar i fingrarna och touch funktionen fungerar inte.

Jag åker in till stan idag och ska lämna in den på Telia, något stressad över Speedo som härjar runt i bilen med 1000 frågor. – Får jag en ny telefon, om jag inte får en ny telefon då kan inte jag vara hemma själv mamma, får jag en låne telefon, en ny färg, en annan modell?????

Står på Telia och telefonen ringer, först hörde jag inte signalen, sen var det min tur och telefonen fortsätter att ringa, om och om igen….

– Hej är det Sara?

-Jag har ditt bankkort som du glömt i parkeringsautomaten. Å herregud!!!! Mötte upp den sötaste kille som kom gående med jordens leende.- Lätt hänt, ha en bra dag sa han försvann.

Var ju bara tvungen att ge stackarn en kram, en halvt hysteriskt små stressad mamma utan bankkort hahahahah…… Det är min vardag det!

Så nu är det projekt ” vara utan telefon” för lilla Speedo. Ingen låne telefon, vilket gör honom grymt orolig över att inte kunna ringa. Han vill liksom ha full kontroll. Han ringer när han åker från skolan, när han slutar. Han vill absolut inte vara hemma själv om han inte vet att vi svarar. Måste alltid ha telefon ljudet på högt så vi inte missar om han ringer. Å nu utan telefon. Gaaaaa……

Nä nu ska den här småstressade mamman ta sig en löptur och rensa upp den eftermiddagen med hockeyträningar, tappade bankkort och annat tok!

Hepp// Sara

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: