Lilla Speedos Mamma

Underbara lilla Speedo med extra empati!

Alltså den sonen ❤ han är bara för underbar. Här hemma går jag med en rygg som värker som satan vad det nu beror på? Kalla ishallar, tränat fel, gått fel, kanske gammeln som hälsar på? Hahaha….. vad vet jag. Men det bekymrar lilla Speedo att jag inte är så där pigg jag brukar vara.

I går kväll skulle han massera min rygg, han fixar och kommer med fika. Han dukar undan och gör så gott han kan. Igår inte ens ett utbrott.

Så kommer han hem idag från skolan. -Luta dig framåt mamma.

image

Rygg kliare ala lilla Speedo👌🏻

Älskade unge! Han har gjort en rygg kliare till mig på träslöjden så att jag ska kunna massera mig själv hemma ❤ . Jag säger ju det, har man ADHD så har man ofta ett stort hjärta! Man har extra allt av allt. Just nu visar han extra mycket empati om mig vilket är alldeles fantastiskt underbart. Likväl som han kan bli skogstokigt arg om 2 sekunder. Men nu är nu liksom.

Precis som att det är en empati dag med extra allt så sitter han och tittar på youtube om en hemlös hund som bor på en soptipp. Tårarna rinner på honom….. -mamma om vi hittat en hemlös hund på en soptipp, visst skulle den få bo hos oss då? -Klart den får svarar jag….. ( för vi kommer antagligen aldrig hitta en hemlös hund på en soptipp)

Hör hur han frågar sin pappa samma fråga… -pappa om vi hittat en hårlös hemlös hund på en soptipp, skulle vi ta hem den till oss då? -Nej, vi kan ju inte ta hem massa hemlösa hundar…. ( hahahaha….. han är lite mer rak på sak än mig, undrar just om han tjatar ihjäl sin pappa i bilen  nu om hemlösa hundar???)

För är det något han kan så är det att tjata. Det tar liksom aldrig stopp. Mamman, mamma, mamma, mamma…… varför är det så? Varför blir det så? Hur kan det bli så? Visst jätte bra för frågar man inte får man heller inga svar. Men brorsorna kan ju verkligen gå bananas här hemma när frågorna aldrig ta slut.

Till slut är kriget igång. -HÅLL KÄFTEN MED DITT TJAT!!!!!!!…… – Varför då?

-Därför att vi har inte svar på alla dina frågor!!! – Varför inte då?

– Om inte ni vet är ju ni ganska kassa.

Men rackarns då få man passa sig hahahaha……

Boka mig för en föreläsning om att leva med NPF i familjen.

#ADHD #TOUTETTES #AUTISMSPEKTRA #DYSLEXI & MASSA KÄLEK ❤

Direkt till mail för förfrågan om bokning.

Hepp // Sara Lilla Speedos mamma

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: