Lilla Speedos Mamma

Varför sa jag så?

image.jpeg

Det ska bli nytt rum till lilla Speedo.

Vilken dag! Vi har röjt idag lilla Speedo och jag. Han har ju förmågan att det ser ut som ett bombnedslag överallt där han befinner sig. Han har flyttat mellan 2 rum bara för att han får så stökigt. Flyttat till ena rummet, rensat och fått fint. Så går det några veckor så ser det lika ut igen. Bombnedslag, stökigt, ingen ro i rummet i alls.

Så idag har vi röjt. Han var så duktig, men tappade fokus 112 gånger. Fastnade i gamla  saker, skulle det slängas, ges bort? Ångest över att plocka undan.

Sen kom utbrottet som från klarblå himmel.  Han sparkade i dörren, svor, kastade snöbollar på mina nyputsade fönster. Slog med kvasten på huset och sprang till skogs med en såg.

Vid det laget var jag allt annat än lugn. Kände stressen komma. Skulle skjutsa på träning, byta bil och lilla Speedo var galet arg.

Hör mig själv säga dom där fruktansvärt opedagogiska orden: – Bra! Nu köper inte jag någon ny säng förren du lugnat ner dig!!!

Skäms på mig!!!! Varför sa jag så? Det gjorde ju att nu exploderade han fullkomligt!

-jäkla kärring! Du hotas!!!

Tur jag fattade lugnet fort…. Förlåt sa jag. – Jätte dumt av mig att säga så. Klart du ska få en ny säng❤️.

Lilla Speedo tittade på mig. -Fast jag varit dum?

– Absolut ska du få den.

Sen kramades vi länge i köket. Tittade på varandra och bröt ut i värdens asgarv! – mamma förlåt, ska jag putsa om dina fönster?

Älskade älskade lilla Speedo. Jag hade glömt att ge honom medicin på eftermiddagen. Tänk vad den gör honom gott. Med sin medicin så kan han kontrollera sina känslostormar.

Nu gör vi kväller och förväntningarna är stora inför morgondagen med nytt rum med ny säng, nya lådor mm. Nu ska det bli harmoni i hans nya rum.

Hepp// Sara

Boka mig gärna för en föreläsning.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: