Lilla Speedos Mamma

Ikväll provar lilla Speedo på ny sport.

Lilla Speedo har bestämt sig för att prova på gymnastik. Vi kommer dit och han får börja i en pojkgrupp, alldeles lagom på 13 grabbar. 3 riktigt duktiga tränare som tom ingår i SM truppen.

Känner att jag måste ju berätta om lilla Speedos ADHD. Jag matade på att han har driv, svårt att koncentrera sig, Bla Bla Bla……

Döm av min förvåning när tränaren säger: Grymt ADHD! Det är bara till en fördel här. Jag var precis likadan när jag var liten. Lika några av tränarna till lilla Speedo. Det är bara bra för dom förstår varandra.

Det är många med ADHD som tränar gymnastik.

Men alltså jag blir så glad, för hur än det är så förväntar man sig ett annat bemötande. Kanske för att man har varit van…. Vem säger att ADHD grymt förutom jag? Hahaha….  Man har liksom förväntat sig blicken ” skitunge”. Istället har han ikväll fått all uppmärksamhet. Nästintill egen tränare som hjälper honom att stå på händer, andas rätt, spänna rätt muskler, mm….. Jag är IMPONERAD!

Oavsett om han väljer att fortsätta med gymnastik eller inte så kan vi absolut inte klaga på ledarna:-)

Gymnastik har ju blivit en cool sport med alla YouTubers som rackartygarna mfl. Viga, starka killar som gör frivolter och stunts. Det passar Speedo perfekt, han som är full av energi och helt orädd. Så ni kan ju liksom tänka er…. Just nu ska det skapas en egen YouTube kanal. Han ska träna på stunts, frivolter och har som mål att köra på motorcross på ett hjul med volter innan sommaren kommer.

Jag kan bara hålla i hatten och stoppa i öronproppar för det kommer att bli ett tjat utan dess like. Men jag  fullkomligt älskar hans driv!!!! Har han bestämt sig så är det svårt att ändra. ADHD i ett nötskal, Hahaha…..

” Jag kommer i alla fall vara din största Idol & säkert få hjärtat i halsgropen fler gånger än i dag❤️ av Älskar dig min alldeles egna lilla Speedo!”

Boka mig gärna för en föreläsning om att leva med NPF i familjen

Hepp// Sara

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: