Lilla Speedos Mamma

Hon är min hjältinna idag!

Wow vilken härlig respons jag fått från er sen inlägget om Aftonbladet! Har fått så många fina mail och meddelande🙌🏻 tack!

Blir så glad av alla framgångs berättelser om skolor som lyckats, föräldrar som blir lyssnade på. Barn som växer av bekräftelse.

Fick ett härligt sms idag med fyrverkerier från en grym mamma som var överlycklig av ett samarbete med BUP, kontaktperson och en privat instans. Fattar ni? Hon har kämpat in i kaklet för sitt barn inom autismspektrat. Hon har fått assistent som äntligen hämtar barnet hemma för att ta sig till skolan. Barnet som är så grymt smart men med låsningar och tvång som verkligen kräver 120% av henne. Hon är grym på planering, struktur, möte. Hon handskas med orosanmälningar från soc. En grym vardag men tyvärr finns den hos många familjer inom NPF.

Hon är min hjältinna idag✨❤️ värdens bästa och grymmaste mamma!

Så även om jag tycker att det är tufft många gånger, så är det så bra att ha en kommunikation  med andra som har det lika, ibland tuffare. Det får mig absolut att känna att jag inte är ensam. Vi är många föräldrar som har barn med extra allt!

Att bara få lätta sina tankar och funderingar gör att det blir lättare. Ibland är det tom skönt att höra att andra har det värre, Hahaha… Bara för ens eget ego. Så illa har inte vi?!?! …. Jo det har vi säkert visst.

En riktig boost dag med andra ord! Nu ska lilla Speedo och jag klippa memory och öva på engelska glosor. Det får bli vårat helg jobb. För läxor mitt i veckan är tuffa när orken är slut.

Fin helg på er och åter igen: TACK!

Hepp //Sara

image.jpeg

Speedos memory glosor! Värdens bästa läx uppfinning. Det blir roligt tom en fredag kväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: