Lilla Speedos Mamma

Ikäll var det svårt att somna…

Vissa kvällar bara går det inte att somna. Lilla Speedo sov dåligt natten till idag, så jag trodde på allvar att i kväll skulle det gå lätt. Jag själv är trött som ett dasslock hahaha…. men inte han. Satt mig ner för att jobba lite med föreläsningar och kom precis in i ett sånt där skönt flow… så hör jag. -Mamma… jag är hungrig.

Klockan är snart 22:00, han har legat inne med pappa och skulle sova. Lyssna på Bamse, men när Speedo är så här speedad går det inte. Han kunde inte koppla av.

Så istället för att brusa upp om att nu ska han sova som jag gjort 100 gånger förut, tände vi ljus, satt på morgonrocken och kokade lite Te med honung. Pratade lite om tidningarna vi varit med i under helgen, han är så stolt över att kunna vara med och sprida lite kunskap som lilla Speedo själv. Sen kröp han självmant ner i sängen med sin älskade Lagotto flicka. Hon som ligger där alldeles stilla som en nallebjörn och får ner honom i varv. Hon som gör att han producerar massor av oxytocin hormon som gör att han blir lugn och mår bra och känner sig trygg. Så nu kan jag fortsätta att jobba lite till innan storebror ska hämtas från träning. Så här tyst brukar det minsann inte vara…. så skönt. Jag, min Mac, lite te några tända ljus och jag njuter av lugnet. Fin kväll på er!

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: