Lilla Speedos Mamma

Jullovet ett lov i vila….

IMG_6578.JPGLov brukar inte vara det enklaste med lilla Speedo. Det ska oftast göra saker hela tiden… Det går liksom inte att vänta. Nu nu nu…

Men det här lovet har verkligen varit ett lov där lilla Speedo har vilat. Han har sovit länge på morgonen, softat runt i kalsonger, spelat spel, varit ute och lekt och bara varit.

Det här lovet var verkligen efterlängtat. Efter en tuff höst med läxor som vi försökt att göra har veckorna blivit mer eller mindre kaos.

Träningarna har han nästan inte orkat gå på, möjligtvis att vi kommit dit, men han har varit så slut att vi oftast varit tvungen att åka hem igen.

Det är som att han fullkomligt går in i väggen efter en dag i skolan. Jag är oerhört tacksam för att han klarar skolan så bra. Men hemma… utbrott , kaos, skrik, vägran ….  Alltså livet är tufft då.

Nu på tisdag börjar skolan igen, han är faktiskt lite laddad. Laddad att träffa kompisar igen. Oladdad för läxorna som han säger.

Han har fått mindre medicin och nästan klarat sig utan melatonin ( sömn hormon)tabletten. Visst har han haft utbrott, jo tack senast i morse.

Ni vet när man ska iväg och han far omkring på airboarden med en röd strumpa, kalsonger och en reflexväst på sig, Hahaha….. jo då vet man att man lever. Speciellt när dom fula orden haglar som en snöstorm.

Andas… andas och sen blir det bra.

Men detta lovet! Så skönt ändå… inga krav, inte borta någonstans, inte en massa släktträffar… nä bara varit hemma❤

Boks mig gärna för en föreläsning om att leva med ADHD, ADD, Tourettes, dyslexi och autismspektra i familjen:-)

Hepp Sara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: