Lilla Speedos Mamma

Idag är jag en……

IMG_0134IMG_0122Å herre jösses vilket utbrott!!! Ja inte på mig egentligen  som mamma det vet jag. Utan på den som för tillfället är en pe…..s . ( jo jag för stunden).

Det är bara att ANDAS…. andas…. för just nu haglar svordomar och jag är helt värdelös.

Allt detta för att han har masstillverkat fågelholkar som han inte får sätta upp vart han vill på huset….

Jätte jätte fina verkligen, men jag vill ju helst att dom kan få lite färg innan. Piffa till dom lite innan vi sätter upp dom små söta fågelholkarna… Hahaha . Ena är ju nästan lika stor som lilla Speedo själv!

För att stilla utbrottet så blandar jag till en ” må bra humör drink” som jag bjuder på. Han stannar upp i utbrottet….

-Va!? Vad är det? – En må bra humör drink svarar jag med ett leende. Den tar bort alla fula ord som kommer ur din mun och nu kommer jag bli älsklings mamma istället för penis:-)

Alla fula ord som kommer vid ett utbrott är ju ord han annars aldrig skulle säga. Utan utbrott är han en väluppfostrad,rolig, , otroligt kärleksfull liten pojke med ett hjärta av guld som är fyllt med empati❤️.

Det är ju just orden som kommer som han ibland lider mest av…… det är ju inte meningen. Den där impulskontrollen som han har svårt med. Tänker jag så är det lättare att acceptera och förstå.

Det blir ju bättre med åren om han själv är medveten om det. Om han själv kan lära sig att stanna upp. Övning ger färdighet! Så hoppet finns!!!

-Får jag lite då! Får jag drickat nu!!!!!

-Hahaha…. han drack! Lite yoghurt med mixad banan och glass. Perfekt för att fylla på ett humör som han inte kunde stoppa.

Ibland räcker det med att bryta ett kommande utbrott fort. Även om man kokar själv inombords. Det är ju liksom min uppgift. Att hjälpa, att avleda och styra om när han inte klarar det själv.

Ni kan ju gissa vad han gör nu? Han målar fågelholkar och jag tänker inte störa… han målar i sin lilla värd full av kreativitet❤️

 

Ha en fin dag!

Hepp //Sara

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: