Lilla Speedos Mamma

Han är tillbaka!

IMG_3469I 3  veckor har han varit hos pappa lilla Speedo. Nu är han hos mig till skolan börjar. Min lilla älskade Duracell, mitt älskade energi knippe som jag saknat så det gör ont.

Men trots det så har jag fått en välbehövlig vila, jag har hunnit tanka mina batterier, druckit mitt morgonkaffe i lugn och ro.

Träffat mina vänner, dansat in på natten, badat och rustat mitt lilla hus.  Jag har fått umgås med mina 2 äldre söner och fått kvalitetstid med dom.

Vi har skrattat åt lilla Speedos ideer fart och fläkt. Det är så förbaskat skönt att få längta❤️.

Med tanke på att jag ibland har kunnat sälja honom för allt smör i Småland , hahaha…. ni vet ni som har små Speedos. Orken tar slut, man orkar inte när man måste vara på G hela tiden. När allt går i 190 och allt ska ske NU!

Jag känner att jag börjar komma i fas i mitt nya liv❤️. Jag börjar återhämta mig. Jag känner glädje, hopp och börjar planera inför hösten med föreläsningar. Att få sprida kunskap om ADHD, Autismspektra , Touretts mm… det är bland det roligaste jag gjort.

Det finns en kunskapslucka att fylla. Det finns så mycket positivt hos dom med NPF. Ett driv, ett mål, så mycket extra kärlek och så mycket NU!

Men det behövs också någon som avslutar alla pågående projekt…ja, som annars bara på börjas och aldrig avslutas för att det hela tiden ploppar upp nya roliga ideer.

Då kör vi igen…. lilla Speedo och jag❤️

Boka mig gärna för en föreläsning.

Hepp // Sara

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: