Lilla Speedos Mamma

Ikväll känner jag lycka! ADHD + Skola= Det gick…

Ikväll känner jag lycka❤️

Ren och skär lycka över att denna vecka gått riktigt bra.

Jag var med i skolan hela måndagen. På tisdagen kom en dipp… han drog efter 3 timmar.

På onsdag hade jag 45 minuter pepptalk på lunchen om vikten att stanna på skolan. Vi vann!!! Han klarade det och känslan och lyckan var total på kvällen.

Vi firade med att köpa raketer. Allt för att motivera och ge en känsla av att lyckas.

Ska det vara en belöning så ska det naturligtvis köpas nu på studs även om det ska vara till nyår.

Å fira det kan han. På onsdag kväll var vi tvungen att provskjuta en på golfen…. å den var fin.

På torsdag då fick han en anledning till att fira, när han som får mig att må så där galet bra kom förbi. Klart Lilla Speedo skulle fira det🎉🎉. Han är grym på att fira när saker han tycker om händer, eller går bra:-)

Det blev ett färgsprakande fyrverkeri som snudd på slutade i ett explosivt utbrott när tändaren slutade att fungera. Ni vet… han hade laddat länge. Nästan hela dagen. När klockan var 17:00 frågade han var 10 minut… – när kommer han? När kommer han? När kommer han?…..

Det slutade lyckligt tack och lov. Det fungerade även om jag fick heta :Satkärring jag åker aldrig hem med dig förrän jag skjutit upp den i luften.

Det var ju tur att det gick för husefriden. Sånna gånger är det så lätt att skämmas som mamma. För hans impulsiva uppträdande…… men det finns ingen anledning att bli skogstokig för ett förlåt kom. Men jag är glad så länge han inte använder grövre ord eller könsord.

Satkärring kan jag ta…. jag var ju dryg. Bestämde att vi skulle hem när han hade det som bäst. Hans plan var på väg att krossas. Även om jag inte accepterar ” Satkärring”. Man måste kunna säga stopp, sluta, säg inte så… men det är som om kroppen går på ett annat system… det bara kommer liksom.

Ikväll avslutades kvällen med klass disco. Jo han var den som drog igång dansen, han som serverade i baren, han som gjorde ” ful dricka” med vinäger, läsk och chilipeppar han som hittade på lekar. Han som dansade och kastade kuddar i skålen med ostkrokar så att det blev ostkrokar på hela golvet… ( ADHD energi)

Kan villigt säga att han är totalt slut nu, jag med. Drömmer mig bort en sväng… längtar efter lite egentid och en resa…. det får bli mitt mål 2018. Med skilsmässa och en trasslig skolsituation 2017 så ska målet 2018 vara bra skolsituation som nummer 1. Trygghet och lugn och massa kärlek❤️.

Nu börjar mitt nya liv och 2018 ska bli mitt på många plan.

Det får nog bli sängen nu. Hepp och trevlig helg.

Boka mig gärna för en föreläsning om att leva med NPF i familjen.

//Sara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: