Lilla Speedos Mamma

Semester med extra allt♥️

Sitter på planet hem från Milano. Några helt fantastiska dagar som jag kommer njuta av länge. Tillsammans med han jag träffat.

Lilla Speedo bor hos mig på heltid och varannan helg har jag en paus i livet…. jag har honom mer än gärna. Men livet kan ju bli rätt intensivt som mamma själv med 3 barn, heltidsjobb och eget hus.

Livet är just nu precis som jag vill ha det. Skulle inte vilja byta ut nått. Bra jobb, föreläsningar som rullar in och jag får dela mina erfarenheter som mamma till barn med extra allt med föreläsningar om ADHD, Autismspektra , Ångest, dyslexi och Tourettes .

Innan jag skulle åka iväg var det ett riktigt ångest påslag på lilla Speedo. Ingenting fungerade. Skolan fungerade inte, han sov inte, jag kan på alla plan säga att jag var riktigt nervös hur det skulle bli. Om jag äns skulle få åka iväg. Kaos delux…. han släppte mig inte.

Nu sitter jag här och kan lugnt bara konstatera att jag har fått njuta varje dag♥️. Varit på 2 olika SPA. Gått uppe i Bergamo på terpentinvägar. Suttit i solen i Milano på uteserveringar. Ätit fantastisk god mat, druckit goda viner…. gjort Milanos nattklubbar och gått hand i hand. Livet kan ju inte kännas bättre än nu.

Så galet fantastiskt bra!

Har hur mycket ork som helst nu. Påfylld med energi för att anta utmaningen med skolan fram till sommarlovet. Är jag en glad och lycklig mamma så orkar jag också så mycket mer hemma.

Tänk vad härligt livet kan bli!

I morgon fyller jag 44 år och kan med facit i hand säga att livet kan inte vara bättre än just i den här sekunden. Att få lyckan att längta efter sina barn är ju lyx ✨. En lyx alla föräldrar borde få känna när man ibland skulle vilja sälja dom på blocket för att man varit så slut, hahaha….

Det är då man behöver komma bort. Det behövs ju ingen Milano resa. Bara få göra något extra roligt.

Å just så är mitt liv nu. Berikat med extra allt.

Boka mig för en föreläsning om hur det är att leva med ADHD och extra allt i en familj.

Hepp// Sara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: