Lilla Speedos Mamma

Bristande impulskontroll+ADHD = Trött mamma ibland :)

I helgen har jag gjort ett race utan dess like, som mamma med hus och 3 barn så behöver man klona sig ibland. I helgen gjorde jag det, jag blev Sara 2.0.

Allt började egentligen med att jag öppnade garage porten och jag lovar, jag höll på att börja gråta. När jag i höstas städade ut garaget och tom så att det fick plats en mopedbil därinne i vintras så var det här verkligen KAOS DELUX nu!!!!!

En son hade tvättat hockey mattor som var upphängda på en vält stege över min farmor och farfars fina bord. 2 verktygslådor låg utspridda som höstlöv…. En burk målarfärg var öppen, en bensindunk uthälld, utemöblerna välta när någon varit där inne och förmodligen skulle haft något längst in… Tomtekläder utströdda lite här och var.

Lilla Speedo kan verkligen inte hålla ordning. Plocka fram går bra, men att plocka undan… GAAAAAAA jag höll på att bli galen!!!!

Han skulle ändå hjälpa mig med högtryckstvätten, han som hittar på nya projekt hela tiden gjorde det i 15 minuter, sen var den orken slut.

Jag står där och polerar trallen så hör jag – Mamma!!!! – Mamma!!!! titta på mig!!! Vet du? Jag hölls på att svimma. Där stod han längst upp på taket, iförd flytväst som han bundit fast en lina i. Längst upp på nocken satt han med sin egen byggda säkerhetsväst.  Ibland måste en mamma få andas lite….

Jag röjde i två dagar….sommaren är välkommen och nu är det bara poolen som ska fixas.

En bra helg på många vis, men man  blir rätt matt när man inte hinner med. Idag skulle brorsan åka iväg med mopedbilen, PUNKA!!!! Gissa vem som pyst däcken… inte bara brorsans bil utan även min bil. Ni vet känslan när man tror man är redo för en skön dag och inser att man måste röja och ordna efter kreativa lilla Speedo…..

Det är bara att andas, räkna till 10 och välja….. välja bråk eller välja att bita ihop och göra det själv samtidigt som man påpekar att det INTE är ok på något vis. Lilla Speedo kan ju inte ljuga vilket jag är riktigt glad för, det kommer alltid fram sanningen. Så när han tittar på mig med kluriga ögon och säger : – Mamma, det var väl ändå mycket bättre att jag erkänner att jag pös däcken istället för att du åkte iväg och bytte däck och det skulle kosta massor av pengar… det här dör man ju inte av.

Älskade lilla kreativa barn, älskar dig gränslöst och älskar din charm, din öppenhet som inte går att bromsa hahahaha….. men ibland blir jag helt slut. Ibland funderar jag på hur andra föräldrar har det, dom som har ” normala” barn utan diagnos ADHD, Extra allt deluxe ❤

Boka mig gärna för en föreläsning.

Maila mig direkt.

Trevlig kväll och hopp // Sara

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: