Lilla Speedos Mamma

Den värsta dagen på länge= medicin fri……

Kan knappt räkna upp allt som hänt idag.

Man hinner bara vända sig om så hade han fullt med min dyra ansiktsmask i ansiktet… han tatuerade ( korven) med gnuggas tatuering och slängde ner alla kläder för trappen…. jagade brorsan och hunden med vattenballonger …… hällde ut sågspån på rummet och retade brorsorna.

Jag förstod ganska direkt att här har hänt något. Mycket riktigt. Han missade att ta medicinen i morse. Då kan det bli så här. Verkligen inte roligt för någon. Framför allt inte han själv….

Impulsförmåga som en mumsmums:-) men det slutade inte här….. det fortsatt :

Fyllde alla vattenflaskor med vatten och glömde hamstern i städlådan. Då just då bröt helvete ut på jorden när han upptäcker att hans bästa vän hamstern Tjabo var död… där låg han blodig på golvet och stendöd.

Tyvärr hittade vi den skyldigt. Hunden hade sågspån och blod i musstagen . Han blev så förtvivlad att han välte ett bord och pall.

Livet gick under och som ni vet så har dom med ADHD extra mycket av allt. Å idag var en sån dag…..

När hamstern hittades död så var känslorna allt annat än sansade. Det var härdsmälta delux gånget 100!!!!!!!

Den han alltid satt med ett tag efter skolan♥️. Lilla Tjabo som var en stor del i hans sätt att lugna sig. Blir han arg går han ofta in på rummet och tar upp Tjabo. Kliar han på magen och njuter…. å nu är Tjabo död.

Jag försökte med allt…. lågaffektivt bemötande, men till slut blev ju jag också arg…. då reagerade han ännu värre. Backa…. på med skojiga mamma dräkten. Kitteljaga fungerar alltid, och jo… han lugnade ner sig.

Jag kom iväg och handlade lite och när jag kom hem hade han gjort cement!!!!! Ja ni läste rätt. Jag hade visst en oöppnad säck cement i garaget och det blandade han till i en stor grön låda. Det ska nämligen bli Tjabos gravsten. Ja… vad kommer alla idéer i från?

Nu ska den här trötta mamman sova…. För i morgon fyller min älsklings kille 12 ÅR🎉🎉🎉 Det kan hända att han vaknar 5. Det är ju så mysigt med presenter🎉.

Boka mig gärna för en föreläsning.

Direkt mail

Hepp //Sara

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: