Lilla Speedos Mamma

Dagen efter mega utbrottet….

Sitter ute och äter frukost och har precis sjungit för lilla Speedo. Paket, frukost på sängen som var pimpad idag med flagga och milkshake.

Sitter här i min nya lounge som vi skruvade ihop i går….. dricker min kaffe och reflekterar över dagen igår.

Jag jobbade, barnen hemma själv till lunch. Det brukar gå jätte bra. Lilla Speedo är alltid duktig och ta sin medicin. Men inte igår…..

Igår var det bara tok. Jag han inte ett dugg. Skulle bakat kakor, bakat tårta, skulle städat…. det var bara till att släcka bränder efter lilla Speedo.

Gjorde egen pizza som han älskar, han åt inte…..

Försöka avbryta, avleda….. kämpa som en galning för att förhindra nästa utbrott. Om sanningen ska fram så var det den värsta dagen på länge.

Allt löstes ut av något som gav ångest….

Det är verkligen bergochdalbana att ha barn med ADHD. I onsdags var det istället den bästa dagen på länge, igår den värsta.

Man har liksom lärt sig att hänga med i svängarna rätt bra. Det värsta är att man ibland funderar : vad säger grannarna ?

Nu vet alla runtomkring. Alla har full koll, men ändå…., ni vet känslan av otillräcklighet. När barnet sätter sig på tvären och det är totalt låst.

Ena grannen kom in och hjälpte till igår för att försöka avbryta den affekt som rådde. Han är fantastisk! Ibland tar han med Lilla Speedo och fiskar…. en av mina bästa vuxen kompisar säger Speedo. Det gick en stund att avleda…..är så tacksam för alla som finns runtomkring mig♥️

Nu på morgonen kommer närmaste grannen och frågade hur det gick igår?

– Kom in till oss om du behöver hjälp sa hon♥️. Sen avslutar hon med orden som faktiskt fick mig att börja böla….

– Sara du är enorm! Att du fixar det själv fast du skulle städat och bakat och har kalas idag. Du sätter alltid barnen först. Många andra skulle städat, bakat och fixat ändå för att det ska se fint ut i morgon.

Så här sitter jag nu, tårar som rinner som ett barn. Bombnedslag inne och snart kalas. Vi gör det lätt.,,, det blir våfflor i solen. Sen ska vi baka en tårta tillsammans.

Det kommer bli en toppen dag. Det är bara det att man tänker till när man hör dom orden. Det är dessutom sant. Men blev så känslosamt efter en härdsmälta dag som igår att någon ser och förstår♥️

Så till alla oss föräldrar som kämpar och hjälper våra barn med diagnoser. NI ÄR FANTASTiSKA!!!!!

Tänk vad plätt lätt andra föräldrar har som inte har det som oss…. och dom klagar för att dom inte hinner träna eller alltid ha det tipp topp hemma😉.

Ibland önskar jag att dom som inte förstår vilket jobb vi gör ( utan pedagogiskt utbildning) kunde byta kläder med mig en vecka. Men vi får också gränslöst med kärlek för har man extra allt…. då ÄR ALLT EXTRA ALLT♥️

Boka mig gärna för en föreläsning

Ha en fin dag!

Hepp // Sara

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: