Lilla Speedos Mamma

Jag är proffs på att micro njuta✨✨✨

41DD3B8E-D7AB-433B-89A2-B542B192C4AESitter här och klurar i min stillhet. Ja, tro det eller ej men jag sitter här helt själv. Semester och har grillat med barnen. Hällt upp ett glas rosé och surfade runt lite…..

Så slår det mig att jag måste vara världsmästare på att kunna koppla av i mickro sekunder…. från att ha kört racet här hemma.

Ja ni som barn med ADHD vet:-)  motorsågen framplockad, häcksaxen, golfbagen….. ALLT STÅR FRAMME! Ink vattenslangen utdragen.

Vet ni vad jag gör? Igentligen skulle jag börjat att plocka undan efter infernot som uppstår.

Nä jag lägger mig själv i hängmattan med ett glas rosé! Känn på den!!!

Jag njutet till max. Jag har inte ens musiken på, inte TV:en….. jag lyssnar på fågelkvittret, mopederna i området, träden som prasslar i den ljumma sommarkvällen♥️, poolpumpen som halstrar ut värme….

Jag NJUTER och är lycklig över att jag kan ta hand om det här i morgonbitti, eller senare i kväll. Jag njuter av att ha haft super fantastiska veckor med mannen i mitt liv❤️.

Nu 2 veckor kvar med mina barn❤️❤️❤️.

Ibland behöver man reflektera över tillvaron. Vad betyder framdragna grejor och ett ständigt tjat när man kan få små guldkanter på tillvaron som att ligga o hängmattan:-)

Jag är lyckligt lottad som har 3 super kreativa barn. Duktiga och trevliga , sociala och tar för sig…. som med alla 3 var dom 14 första åren tuffa…. sen har det bara blivit bättre och bättre, lättare och lättare med att dom lärt sig själv om deras brister och styrkor. Allt för att vi alltid har pratat öppet om ADHD, Autismspektra och Tourettes. Inget vi har hymlat om eller försökt att dölja.

Ser med tillförsikt framemot lilla Speedos framsteg. Blev grymt imponerad när han häromdagen själv säger: – mamma jag måste ha mat NU jag börjar bli grymt irriterad.

Eller som när jag bad honom tidigare idag att städa till hamstrarna och han bara gör det!!!! Normalt för andra men inte för mig:-)

Så jag njuter vidare i min hängmatta….

Trevlig kväll💕 och njut!!!!!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: