Lilla Speedos Mamma

Snabb i tanken #ADHD IMPULS.

Godmorgon från mig✨

Dagens prova inte:

Som sagt…. prova inte att sätta fast en hundsele i byxorna, klippa av hundkopplet för att få loss spännet…. knyta fast alltihopa i 18 skridsko snören som sitter fast i en stor krok och en stor fjäder och prova att fasad klättra i stuprännan.

Det är urbota dumt och kan ske en riktig olycka!!!

Tack och lov gick det bra. Men var kommer idéerna ifrån?

Det kläcks idéer på löpande band och i går byggde han om sin cykel. Handbromsen borttagen i fram och sadeln både sänkt och vickad.

Han får gärna skapa och uppfinna. Det är han grym på! Men det där med att plocka ihop efter sig? ( det kunde han också få bli grym på😉).

Ibland får jag tanken att åka till en skot med honom bara för att han ska få plocka med sig grejor. Men hindrar mig snabbt i tanken när jag inser att hela min gård skulle se ut som en skrot😂.

Det var dagens tips. Kanske ska börja med det… veckans prova eller veckans prova inte?

Förstå vilken idé bank med roliga idéer vi skulle få ihop:-)

Ha en fantastisk dag!

Läs mitt tidigare inlägg

Boka mig för en föreläsning om att leva i en familj med funktions variationer.

Direkt Mail

Hepp// Sara

  1. Lasse

    Tanken blixtsnabb om inte snabbare men vad gör människor i ”tomrummen” som uppstår? Själv kommer tanken snabbt, mkt snabbt, sen resonerar jag med mig själv, för att speeda ner? Ide’er är det inte eftersom, enl min mening, tanke har kunskap som bas medan ide’ inte har det. Resultatet blir ju att jag blir trögtänkt då resonemanget med mig själv stjäl tid. Har kommit på mig själv vid några/flertal tillfällen, varför resonerar (pratar) jag med mig själv, eller kanske ska säga: upprepar tanken för mig själv genom att ”tala” den till mig själv. Nu har jag börjat (idag, har säkert glömt det i morgon) säga till mig själv att tanken redan är tänkt, varför upprepa den? För att i lungnare tempo spara den? Lever man i samma takt som tanken är man säkerligen redan död innan man föds (vill här beklaga sorgen för alla olyckliga, vet inte hur jag ska uttrycka mig, dåligt ordval?) Inte det jag syftar på i alla fall

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: