Lilla Speedos Mamma

Stolt mamma? Japp så in åt pipan vad stolt jag är!!!!

-Mamma, jag hade väl ändå mycket svårare med förändringar som mindre?

-Jag har ju typ blivit grym nu… fixar skolan, har lättare för förändringar och tycker tom att det är roligt när det händer saker nu.

Jag ler gott…. – ja…. så är det. -Du är grym nu när du blivit äldre. Du har alltid varit grym och gjort allt efter din förmåga.

Du har massor med kompisar, ibland hänger dom 13 stycken här hemma. Killar och tjejer… kompisarna älskar hans underbara klockrena sätt. Hans klurigheter och underfundiga sätt….

Han är helt öppen med sina diagnoser och berättar med stolthet hur han fixat allt. Jag, jag är sjukt stolt!!!

Han har vänt allt till något positivt, svårigheter till styrkor och han som jag kunnat sälja på blocket som liten för att han var så jobbig är idag en underbar, snäll, omtänksam ung man idag.

Alla svårigheter med mat som han snöade in på som liten är som bortblåst, kläder i olika material fungerar nu… som det inte gjorde förr.

Han är rolig, driver med sig själv och alltid att människor i hans närhet älskar honom. Härliga diskussioner, tom telefonsamtal nu för tiden… jag är mållös!

Han som vägrade åka bort som liten eller hatade att vi fick spontana besök är idag trevlig, glad och pratsam… åker gärna bort och får gärna besök.

Han som satt själv på ett rum och åt mat när vi fick främmande sitter mer än gärna med länge nu… möjligtvis att han går undan ett tag OM han behöver.

Ja, jag är mållös! Han som alltid hade rutiner och olika ritualer och som jag var rätt orolig över klarar sig hur bra som helst nu.

Inte en dag att jag behöver vara orolig nu, möjligtvis att han kommer åka på en propp för att han är så ärlig den dag han börjar gå på krogen och säger precis som han tycker, men håller tummarna att det inte blir så!

Tycker han att någon beter sig dumt så säger han till…. att ljuga, det finns inte på världskartan. Nä, ärlighet vara längst. Det är därför han är så populär… alla vet att det han säger det gäller. Så förutsägbar och helt underbar. Vi har nog inte bråkat på 2 år!!!

Jag tror att han kommer bli en chef. En fantastisk chef eller starta eget företag. Allt går enligt han, kanske tom att han blir advokat.

Rättvisa har alltid varit en stor del i hans sätt att vara. Jag kan därför luta mig tillbaka och tänka att lilla Speedo kommer att gå samma fantastiska resa tillmötes.

Trots alla saker som händer så är det mycket bättre nu. Jag kan klappa mig själv på axeln och se att jag gjorde ett bra jobb…. måste gjort det när det fungerar så bra nu.

Ja, jag känner mig som en SUPER STOLT MAMMA!

Sitter på tåget hem från min alldeles egna underbara man…. han som fått mig att må så där extra bra i 1 år och 3 månader… kanske till stor del att allt känns så bra hemma nu.

Barnen känner ett lugn när jag mår bra och är lycklig♥️.

Vi har verkligen tagit en lugn helg med grill i skogen och varm choklad. Kolbullar över öppen eld… ja bara det får ju en att koppla av till 100%.

Boka mig gärna för en föreläsning så ska jag inspirera just er hur ni kan lyckas!

Länk direkt till Mail för förfrågan!

Hepp //Sara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: