Lilla Speedos Mamma

Semester själv i två veckor! Men jag kommer att längta….

Det är sommar och jag ska vara utan mina barn i 2 veckor.

Visst ska det bli ljuvligt att få vara ensam med min fantastiskt härliga man själv❤️ vad jag ska tillåta mig att njuta…. koppla av, men jag kommer att längta!

Jag kan liksom inte förstå dom föräldrar som klarar av att vara utan sina barn, det finns så många föräldrar som bara lämnar av sina barn för att dom inte orkar. Speciellt när det finns diagnoser med i bilden. Tyvärr är det allt för många helt ensamstående föräldrar utan delad vårdnad. Men det kan också vara för att barnet inte klarar förändring, flytt, att anpassa sig på olika ställen…. det kan finnas så många orsaker. Men varje barn förtjänar sina föräldrar, föräldrar förtjänar aldrig sina barn♥️

Har fått frågan många gånger hur jag orkar? Ja, det är sällan jag tittar på Tv med fötterna på bordet, ofta går det i ett högt tempo.

Som idag… jag har städat garaget och jag lovar…. i flera timmar och ändå är jag inte klar. En massa byggprojekt efter lilla Speedo…

Även om det är tufft ibland så tar jag mig tid att njuta. Stanna upp och tänka som idag… – vad tänkte han på när han sågade av mitt Damsugare munstycke och byggde en pistol? Blir ändå full i skratt mitt i eländet.

Sönderskruvade hjul, sönder skruvat styre, skridskor, avsågat liggunderlag …. till vad? 😂😂😂.

Gud vad jag kommer att sakna honom! Hans härliga kramar, kvällsmassagen, mynta tee på kvällen♥️. Hans klurighet och alla frågor och funderingar.

Känner mig tacksam att få vara hans mamma ♥️♥️. I 2 veckor kanske det är rent och snyggt hemma.

Men hellre ett stökigt hem full av kärlek och liv! Än tvärtom♥️♥️♥️.

Det kanske tar 2 veckor att röja😂

Nu ska jag gå in och pussa på honom i smyg…. sitta kvar ett tag och lyssna på snusningarna när han sover…. hur kan han vara så lugn på natten? 😂😍♥️.

Jag älskar er till månen och tillbaka älskade barn! ♥️♥️♥️Ni gör så att mitt hjärta slår och att det aldrig blir för lågt blodtryck 😉 hahaha…..

Ni är bäst!

Kram mamma.

Boka mig för en föreläsning om livet med ADHD i familjen .

www.lillaspeedos-mamma.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: