Lilla Speedos Mamma

Lilla Speedo samlar in pengar till rosa bandet, för sin mormor💖.

– Mamma jag ska streama via Twitch och samla in pengar till rosa bandet…..

Älskade goa son🙏🏻 Lilla Speedo är i sitt esse. Jag hör honom på sitt rum prata i mikrofonen.
– Hörni alla Ni som är inne nu på min live, den här månaden går ALLA intäkter till rosa bandet och cancer forskningen…

Det är härligt att höra honom, han går All in och det låter som om han sitter på en radiokanal och pratar… med inlevelse upprepar han: – Kom ihåg alla intäkter går till rosa bandet och cancer forskningen.
ÄLSKAR hans kreativa sida! ADHD när det är som bäst!

När jag för 4 år sedan själv diagnostiserades med cancer brast allt… man blev livrädd. Hela livet gicks igenom… man rannsakade sig själv.
Blev ödmjuk inför livet och jag kan inte gå och vara arg och irriterad över småsaker.
Livet är för kort…

Ibland pratas det om att curla, men jag skiter faktiskt i alla dom som tycker att jag gör mer än jag borde…. mitt liv, mitt val♥️.
Jag vet att livet kan ta slut väldigt fort om det så vill… jag är inte precis rädd och orolig att det ska komma tillbaka, mer ödmjuk och tar saker för vad det är….

I skrivande stund har jag suttit länge i ett samtal med en mamma som ringde och var ledsen.., strul med skolan, förståsigpåare som tyckte att fosterhem kanske skulle sitta bra…

Har fått höra samma sak själv… -Skicka barnen på uppfostringsanstalt så blir det nog ordning på dom…. dessa förståsigpåare som inte förstår ett skvatt om ADHD. Alla dom som gjorde att jag mådde apa när barnen var små. Alla dom som idag fortfarande inte fattar att ADHD INTE är en mode diagnos som alla barn får idag …. dom kommer inte vilja lära sig heller. Inte förren dom själv drabbas i familjen.
Alla dom har jag lärt mig strunta i, SÅ SKÖNT!!!!!
En otroligt skön befrielse…

Min mamma, lilla Speedos mormor fick diagnos bukspottkörtel cancer för snart 1 år sedan. Min mamma, min kära, underbara, starka, envisa mamma. Hon som jag vill vara som.
För henne gör Lilla Speedo insamling💗🙏🏻💗🙏🏻.

Mormor hon betyder så mycket för Lilla Speedo . Mår han dåligt så åker han till mormor och morfar. Där blir han lugn och mormor är fantastisk!!! Hon som trodde ADHD skulle växa bort för 10 år sedan…  Hon har verkligen lärt sig massor. Kommer ett utbrott och andra runtomkring skruvar på sig då lugnar hon … ni vet med dom där sköna mjuka händerna, lugna rösten och trygga famnen.
Hon följer mig runt omkring i Sverige och lyssnar på min föreläsning💗 vi pratar verkligen om allt! Hon är bara bäst…  gissa om vi åkt fel med GPS och karta? Hahaha… två yrhönor med 0 Lokalsinne😂.

Vi gör ALLT vi kan nu! Vi umgås, myser, reser ihop och nu senast var vi på resande fot i 2 veckor ihop. Slovenien, Kroatien och Krakow sågs vi …. åt middagar, mys och bara att få vara nära!!!!! Åååå vad jag Älskar min mamma och barnens mormor💗💖💗. Fuck cancer!!!!!
Men man lär sig att leva i en vardag fast den finns med…

Därför blir jag så stolt! Min lilla Speedo gör det på sitt sätt💗.
Han gör det han är bra på… just nu att spela,  streama och samla in pengar!!!!

Barn med ADHD har ofta ett väldigt stort hjärta av empati i överflöd!
Jag ÄLSKAR DIG MAMMA & tycker att det är så orättvist! Men jag tror att du är procenten som övervinner allt och att den stannar upp som den gör just nu🙏🏻💗.
Vet ingen i hela värden som är så tapper! Så stark och underbar💗💗💗.
Du är väld ALLT här i livet… Jag, brorsan, pappa, våra barn…. vi behöver dig mamma länge och många år till♥️♥️♥️

Boka mig för en föreläsning// Sara

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: