Lilla Speedos Mamma

Stepp eller frukt? Hallowen på gång…

Idag har jag skrattat så jag gråtit. När min älskade tokiga son hade en kompis här och kommer på att dom ska nog gå ut för att få lite godis dom också. Men godis är ju inte bra för träningen så dom erbjuder Stepp eller frukt hahahahaha…..

Kreativ den gossen!

Dom var tom in på Ica och steppade glada in på ica.Sen steppade dom lika glada ut därifrån med ett munkpaket. Hahaha…. Jag fullkomligt älskar deras kreativitet!

Lilla Speedo har nog skrämt upp sig själv i helgen för att han såg så läskig ut själv hahaha…. Anne Bell med blodigt nattlinne, blodig med hårtofsar, en nalle och otäcka linser i ögonen. Han var ut en sväng men tyckte att det var för otäckt. Det värsta är när han sett framemot någonting. Allt ska ske nu. Så igår när vi var bjudna på mysmiddag hos familjen så var vi tvungna att skjutsa iväg honom fort för han hade ju stora planer inför kvällen med en kompis.

image

Så speeddad att han gör skäl för namnet lilla Speedo 10 gånger om.

Han springer, han hoppar, dansar, sjunger och det går upp och det går ner. Det här kan bli en spännande vecka hemma med höstlov. Det gäller att planera in aktiviteter så att det händer saker hela tiden…. välsigne mig denna vecka!

Men det blir samtidigt en spännande vecka. På onsdag kommer Aftonbladet och gör en intervju med mig och lilla Speedo något han ser framemot. Nu ska vi passa på att sopa undan alla fördomar om ADHD.

Ha en fin vecka!

Direkt mail för bokning av föreläsning eller kontakt.

Hepp// Sara

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: