Lilla Speedos Mamma

Grattis alla pappor på farsdag…. även om du sitter själv #ADHD

Det är farsdag idag och självklart har vi firat lilla far, min far är fantastisk! Han ställer upp på mig och barnen till 120%. Han är min pappa, barnens morfar, han är min vaktmästare och den som hjälper mig med det mesta. Allra flesta  har värdens bästa pappa, självklart .
Men det är inte självklart för alla. Det finns så många barn som inte har någon kontakt med sina pappor…

Det finns så många pappor som inte har någon kontakt med sina barn. Av en eller annan anledning.
Jag träffar många föräldrar i många olika konstellationer.

En pappa jag pratat med som har 3 fina barn som han älskar över allt annat, han kämpar dagligen för sina barn. Trots en uppslitande skilsmässa. Trots att mamman anmält pappan för alla olika omöjliga saker. Trots att han aldrig blivit fälld. Trots att socialtjänsten trott på pappan så är han ifråntagen sina barn.

Pappan som har gått på alla möten i skolan, pappan som varit med på alla träningar, pappan som försörjt mamman. Trots det har hon tagit barnen i från honom.
Ett av barnen som dessutom har en ADHD  diagnos har inte trott på mamman. Han vill som enda av syskonen vara med pappan. Trots det försöker mamman att vända barnen mot pappan. Jag lider med honom….

Alla barn behöver båda sina föräldrar ♥️♥️.

Det finns så många föräldrar som startar nya liv efter en separation och glömmer sina barn. Men i det här fallet kämpar han verkligen!

Alla barn SKA ha rätten till sina föräldrar. Föräldrar har aldrig rätten till sina barn. Men barn ska aldrig känna sig bortvalda. Barn ska känna sig älskade, bli lyssnad på och respekterad.

Jag brukar tänka ibland att det är otroligt viktigt att det finns vuxna bra förebilder oavsett om det är blodsband eller inte. En bonus förälder som är närvarande är ibland lika viktig. Även om den biologiska föräldern alltid borde finnas. Men ibland är det inte så….

Det är tyvärr över 80% mer föräldrar till barn med NPF som separerar. Tyvärr är det ofta en av föräldrarna som bär på genen neuropsykologiska funktionsnedsättningar. Tyvärr orkar inte alla ensamstående föräldrar ta ansvar och  vara den som tar ansvar om man själv lider av NPF. Många föräldrar med NPF utvecklar ångest, panik ångest och under en separation blir det lätt kaos! Barnen dom kommer i andra eller tredje hand…

Men idag är det farsdag och det finns många barn som vill vara med sina pappor idag.
Det finns också många ensamma pappor som känner sig bortvalda idag. Många ensamma som inte önskar något annat än att få vara tillsammans med sina barn♥️.

Jag har firat min pappa idag♥️ Jag har firat min särbo och bonus pappa. Barnen har firat sin pappa.

Alla sånna här dagar är känsliga. På morsdag är det samma… många ensamma mammor som känner sig dumma, värdelösa och ensamma eller så känner dom sig som värdens bästa mamma❤️.

Jag vill fira alla pappor idag♥️♥️

STORT GRATTIS PÅ ER DAG👌🏻🙌🏻

Boka mig för en föreläsning!

Hepp //Sara

33AA5216-1615-420E-BB71-0B4720B1E6F4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: