Lilla Speedos Mamma

Barn och ungdomar med depression behöver också uppmuntran! #adhd #depression

Njuter!!!! Ja… njuter för en stund då även att tvätta pooldäcket går under
”egentid”🙌🏻. Passar på att lyssna på musik och kommer på mig själv nästan hålla takten till musiken 🎼🎤🎧💃🏽💃🏽….
samtidigt som jag haft telefonsamtal med en mamma om just känslan av att känna sig som sämsta mamman i hela världen när ens barn mår så dåligt att hen inte kommer iväg till skolan. Alla blickar och ord som att hur kan hen orka vara med vänner om hen inte går till skolan? Alla nedlåtande kommentarer och känslan av att snart gå under av oro. Vi är många i den sitsen. Men…. om du mådde dåligt på jobbet och blev utbränd…. vad gjorde du då?
Jo troligtvis sjukskrev du dig och gick inte till jobbet. Eller hur? Troligtvis fick du höra att du skulle göra saker som du orkade med. Bara roliga saker för återhämtningens skull….. våra barn behöver samma sak. Du kan inte straffa ditt barn som har en depression att bara för att det är skolplikt tvinga iväg till skolan. Du kan heller inte straffa ditt barn för att hen har en depression och ta bort hens vänner som kanske är just dom som hen får energi utav…… har du tänkt så någongång? Varför ska föräldrar och barn straffas som mår dåligt?
Ofta gör vi föräldrar ALLT i vår makt för att våra barn ska må bra och orka med skolan…. så det så!
Trevlig lördag kväll från mig som inte kan gå in för att jag älskar att vara ute och vår pyssla….. #adhd #hemmasittare #depressionhelp #deprision #ångest #barn #npf #skola #skolfrånvaro #bokamig #lillaspeedosmamma #lillaspeedosmammablogg #föreläsningar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: