Lilla Speedos Mamma

Jag väljer livet, att fylla varje dag med fina minnen.#ADHD #NPF

Jo…. Det är sant! Jag ska på semester med bara min pappa, min bror och hans vackra fru.

I en vecka ska vi vara på bröllop i Turkiet. Jag som hade tackat nej till att följa med efter en tung vår. En vår som innebar mycket problem i skolan. En mamma som blev sämre och sämre i sin cancer😔.

Mamma, min älskade mamma gick bort 21 juni i somras. En sån outhärdlig sorg och saknad.

Men vi håller ihop familjen och det är jag så tacksam för. Så när mamma gick bort så bestämde vi oss för att vi tackar JA! Vi åker…. Mamma skulle vilja det.

Oavsett saknaden och sorgen så fortsätter livet och jag är huvudrollen i mitt liv och du i ditt liv. Vi har ett val…. Jag att förgylla varje dag med något bra att minnas länge.

Fina minnen är värdefulla❤️ och minnen kan du inte ta bort. Jag brukar ofta tänka på det.

Vad vill jag att mina barn ska minnas? Jag vill inte att dom ska minnas en arg, trött, sur mamma som bråkar och bara säger nej.

Jag vill att dom ska minnas alla våra fina stunder, alla roliga och tokiga saker. När barnen fyller år brukar jag plocka fram ett litet baby plagg, en gammal leksak eller nått och hålla ett litet tal…. För att påminna om alla tokigheter men också vad bra vi har tillsammans. Ofta blir det skratt och ibland lite pinsamt…

Livet är så mycket bättre idag med kunskap om Diagnoserns och framförallt tilliten vi fått för varandra. Lilla Speedo kan verkligen berätta allt för mig. Ibland till min stora fasa och mina öron vill ibland krypa in och aldrig mer vecklas ut, Hahaha….😂.

Men hellre det än tystnad. Det är viktigt som vuxen att bara finnas där. Att visa att oavsett hur skolan går så älskar man sina barn oavsett . Att inte ställa orimliga krav… våra barn klarar inte av det andra gör. Men kämpar desto mer.

Nä…. Vet ni !

Nu ska den här mamman på en veckas semester! Jag ska bada, vila, dricka drinkar på takbaren, gå på bröllop, på beachparty, åka båt…. Jag ska helt enkelt leva🙏🏻❤️ och tanka energi.

Dela rum med pappa och bara få vara tillsammans✈️

Sen är jag fullt bokbar efter den här resan. Boka mig för en inspirations föreläsning.

Kram Sara!

Glöm inte att Le! Det blir lättare då, du kan dessutom inte låta arg på rösten och le samtidigt. Prova!!😁

Mot semester med älskade pappa♥️.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: