Lilla Speedos Mamma

Men vad gör du?!?!?! #ADHD #Föräldrarskap

Lek med tanken att du är på ditt jobb, det är lunchrast och du lyckas med att glömma locket över maten till micron och det stänker mat överallt….

Din närmaste kollega skriker högt till dig, MEEEEEN vad gör du? Tänk att du ska alltid se till att det blir kladdigt…

Du skäms… torkar ut micron och sätter dig till bords. Du sitter i en diskussion med en kollega och pratar intressant och du är uppslukad.

Din andra kollega sätter sig bredvid dig och utbrister högt så att alla hör: – Men du ska ALLTID synas och höras! Tänk om du kunde lugna dig någon gång! Du ska vara med överallt… skärp dig, livet handlar inte bara om dig!!!

Dagen fortsätter och du känner dig illa till mods. När nästa rast kommer så smyger du in och tar en kopp kaffe och sätter dig på sidan om, ledsen och kränkt över det som hänt tidigare under dagen.

Då kommer chefen och kräver ett möte. Du måste skärpa dig. Dina kollegor tycker att du låter för mycket, kladdar för mycket och nu kräver chefen att du måste lära dig att göra en sak i taget. Du är flexibel och får saker gjort och kan hålla 15 bollar i luften medans dina kollegor blir stressad över 2 projekt extra….

Ja så här är det för många barn med en ADHD diagnos varje dag i skolan. Att ständigt få skäll inför andra. Att ständigt få höra hur mycket man förstör och hur mycket man gör….. jag lovar att du fick säkert lite ont i magen och kände ett litet obehag när du läste….Men våra barn med ADHD utsätts för sånt här varje dag.

Självkänslan rasar, hur tror du det känns att gå till skolan om man ändå får höra hur mycket fel man gör. Stör på lektioner, förstör på idrotten, får inte vara med på raster…

Våra barn behöver förståelse! Respekt, ödmjukhet och anpassningar❤️❤️❤️

Låt oss alla hjälpa till med det. Vi boostar våra barn med ADHD så att självkänslan ökar! Vi skäller inte på dom framför andra, vi höjer dom inför andra istället❤️.

Boka mig till en föreläsning. Boka mig för inspiration och för att du känner att du inte är ensam.

Hepp//Sara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: