Lilla Speedos Mamma

Hur var det nu med förberedelse och mat? #adhd #npf #nyår

Syltar rödlök inför nyår och ostronen, kokat rödvinssåsen, gjort efterrätten och ställt i kylen….

Drar på mig träningskläder och sätter mig ner. Skickar ut ett sms om att nu förbereds maten tills i morgon till mina vänner…

Får till svar: -Hallå!!!! Sara vad ska vi göra i morgon då, gör inte allt själv, vi ska ju hjälpas åt.

Jag börjar att skratta åt mig själv. Dagen har varit lugn, jag har haft all tid i världen att förbereda… bara lite…. TYPISKT MIG😂.

Jag inser att det sitter liksom i mig, att förbereda. Jag är van att ligga steget före. Van att ha 100% koll på tillvaron. Även om det skulle gått åt pipan så har jag alltid extra kort i rockärmen. Lika nu ….. hahahaha…

Ostron med syltad rödlök till champagnen. Sen har jag två förrätter på lut…. Lammfilé med duchessetoppar & rödvins sås. Efterrätt en vit chokladmousse som står på kylning med passionsfrukt och bär…

Skulle barnen varit mindre då hade jag för säkerhetsskull haft Billys panpizza eller mamma Karins Lassagne i frysen om inte maten passade just då. Jag hade också varit helt förberedd på att åka in till MC Donalds om det behövdes.

Så alltid lite extra mat hemma, alltid något lättlagat om humöret sviktar och det behövs mat just nu!!! Ja, bara ni förstår hysterin när en nalkandes ADHD affekt ligger på lut… då är det snabbt mat eller nått annat i magen. Kan fungera lika bra med kanelgifflar😂🙈.

Ojojojoj…. Det är åtskilliga gånger jag håvat upp kanelgifflar ur handväskan när det krisat. TACK kanelgifflar ni har räddat många situationer !

Eller alla gånger då vi åkte till mormor och morfar i Furuvik på middag, men ALLTID stannade på Mc Donalds på vägen ut dit bara för att köpa 2 cheese burgare. Det hörde liksom till….

Eller alla gånger vi var på bup under utredningen och han alltid skulle ha med sig 3 sockermunkar. En till psykologen och 2 till sig själv . Efter det en korv på Sibylla som låg precis utanför. Alla dessa vanor …..

Minns en gång vi skulle på bup och sockermunkarna var slut. Katastrof delux! Behöver jag säga att vi bokade av det besöket på bup?

Ja… jag har tydligen som vanligt förberett….

Välkommen 2022🥳🥳🥳

Jag ska avsluta årets näst sista kväll med ett bad, ett glas glögg och njuta…. Njuta av att livet blir lättare och lättare som förälder.

Rödvinssåsen….. 🥳🥳
Vit chokladmousse 🥳🥂
Njutbart årets näst sista kväll 2021🥂🌟🥳

Boka mig till kick offen nästa år, till verksamhetsplaneringen eller rätt upp och ner som föreläsare.

Njut av kvällen, det ska jag… jag har ju redan förberett dagen i morgon och något ska väll mina vänner ha att göra? 😂🙈🥳❤️🌟.

GOTT SLUT 2021!

//Hepp Sara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: