Lilla Speedos Mamma

LIVET❤️

❤️ LIVET❤️
2015// 2022.

När jag ser dom här bilderna från idag och bilderna när jag var sjuk är som att vinna på lotto🙏🏻.
2015 var ett kaos år för mig…. En cancer diagnos med kommande operationer, en närliggande skilsmässa och sjuk stress med Ture som inte fungerade i skolan.

Frisk / Sjuk

Jag kommer så väl ihåg att när jag tog bilden så tyckte jag inte alls att jag såg sjuk ut. Jag hade tappat uppfattningen helt och var bara inställd på att allt skulle bli bra. Smal, ihåliga ögon, trött, rädd, stressad…..🥺

När jag tittar på bilden till vänster idag är jag glad och tacksam för dom erfarenheter jag fått med mig. Även om jag helst skulle vilja slippa cancern, men med facit i handen har den gjort mig så sjukt ödmjuk och tacksam för livet❤️🙏🏻.

När stunderna varit som jobbigaste med Ture har jag kunnat peppat honom. Jag stressar inte upp lika fort och varje dag hittar jag nått att vara glad för…..

Jag skulle aldrig slösa mitt liv på något jag inte tyckte var värt…. Men jag har också lärt mig kämpa för det som är bra❤️.

Jag är en optimist och ser möjligheter i allt… det är min styrka. Jag ger hellre än får men självklart behöver vi alla en famn att få kura in oss i.
Att få somna tätt ihop eller hand i hand är väll det vackraste och finaste man kan göra…. Att bara finnas till för varandra.

Mina barn och min familj är allt❤️.
Att få föreläsa och inspirera är det roligaste jag vet. Föreläsningarna bokas för fullt och hösten är snart fullbokad. Våren är spikad den med snart.

Tänk på det…. Livet pågår här och nu…. Idag är idag och morgondagen vet vi inget om. Inte mer än det vi planerar.

Min mamma sa alltid: det är som det är…..

Dom orden betyder mycket för mig. För jag kan faktiskt påverka mycket men definitivt inte allt❤️. Våra barns diagnoser tex…. Inte ett skit kan vi göra, men vi kan påverka med vårat synsätt och hjälpa dom på vägen. Vi kan göra så att dom mår bättre. Vi kan lära oss strategier, bemötande, lågaffektivt bemötande mm…. Sen kommer våra barn kliva ut i vuxenlivet preparerade med massor av kärlek och styrka från oss…. Wow vilken känsla va?! 🙌🏻🙌🏻❤️🤗😍.
Vi kan ju varken vara arg på en diagnos eller få den ogjord…. Men vi har massor av möjligheter att hjälpa oss själva och våra barn….

Mmmm lite djup, men det blir lätt så när man dyker ner i det som en gång var och tacksamheten väller över ❤️

Ta hand om er och påskpuss🐣😘🐣🐥😘

  1. Pappa

    Tänk så fint, att på äldre dagar, lära av sina egna barn. Bli inspirerad och tacksamt ödmjuk, av deras insikter om livet. Av den här texten……Tack min dotter/pappa

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: