Lilla Speedos Mamma

Livets karusell….idag är det en dipp. #ADHD #livet

Livet är väll en fantastisk karusell många gånger? Det går fort framåt och ibland blir man nästan yr och kräkfärdig. Ibland bara njuter man med….

Min karusell har snurrat i en hög hastighet många år…. Kämpat mig blodig för min son som behövt extra stöd. Vi klarade det!!!! Men däremellan har jag micronjutit och samlat kraft till alla utmaningar till ett barn med NPF. Lite mer utmanande varje dag❤️.

Från suicid tankar till ett bra mående med kompisar, en skola som förstår och han skrattar idag. Det där ljuvliga härliga skrattet som jag älskar…. När han plirar med ögonen och berättar något skoj❤️.

Varenda timme, varenda sekund har varit värld att kämpa för. Även om det varit ohyggligt slitsamt. En skilsmässa och spruckna relationer….. det har tagit på krafterna. Men trots allt det jobbiga så är det värt det…..

För ett år sedan gick min mamma bort…. En sorg som blev så förlamande stor men ändå så vacker i livets slut…. Vi var med varandra dygnets alla timmar och min älskade Speedo mådde allt sämre…. Han var med den dagen då mamma somnade in.

Igår kväll kom han till mig.

– Mamma, jag vet att jag inte är 18 år än. Men brorsorna har mitt personnummer intatuerat och jag vill ha lika. Sen en sak till…. Jag vill ha en ängel för mormor❤️. Jag kommer aldrig ångra dom.

En ängel för mormor nära hjärtat, för hon betydde så mycket för mig…. Ja vad säger man? Min impulsiva idérika son har fått en idé och då är det bara så. Utan min tillåtelse kommer han fixa det ändå. ADHD har liksom bestämt sig, snöat in på tatueringarna… då har han svårt att släppa. Ett bra driv många gånger men också det drivet som gjort mig gråhårig innan 48😅.

Jag gråter stilla…. En ängel för mormor❤️. Dom hade ett speciellt band dom två. Hon fanns alltid för att hämta från skolan eller hemma. Bakade små hallongrottor och skorpor som han gladeligen knaprade i sig mellan ångest attackerna. Hon fick honom alltid på bra humör. Kliade honom på ryggen, hon sa alltid: – det ordnar sig, det är som det är, det kommer att bli bra.

Poolfrukost☕️

Just idag är en dag att bryta ihop och komma igen…. Efter en fantastisk midsommar så vaknar jag tom. Tom och känner en oerhörd tomhet och det känns som om jag förlorat min bästa vän…..

Livets karusell. Det kan inte gå bra hela tiden och som min pappa sa…. När man mår som sämst då kan det bara bli bättre, eller hur?

Kanske är allt lite känslomässigt pga att det är ett år sedan mamma gick bort. Ett avslut med en relation som blev vänskaplig och flytt från huset. En känslomässig berg och dalbana där jag just nu sitter och funderar.

– Hur ska mitt liv bli? Jag har så många fantastiska vänner, men alla mina kommande planer för sommaren bara försvann. En tomhet i sig…..

Jag bestämmer mig, det är som det är. Jag mår bra, jag är frisk, jag har köpt ett nytt hus, härlig familj och ser framemot alla föreläsningar som är inbokade. Men först Almedalen❤️💪🏻.

Jag brukar vara bra på att peppa mig själv, se det positivt och njuta av livets alla små ögonblick.

Jag vet att i morgon kommer det att kännas en gnutta bättre…. I morgon kommer några procent av tomheten att bytas ut mot tacksamhet. Jag ska omge mig av goda vänner och låta dom få mig att skratta mellan tårarna.

Jag har ju en fantastisk sommar att se framemot. Jag ska bara låta den komma till mig och inte planera in ett dugg….

Bara vara…… det är något jag tror många behöver. Inte boka in så mycket saker. Läste i DN idag att semestern stressar många och dom som mår bäst av semestern är dom som inte reser iväg långt, inte dom som planerar in varje dag….. dom lyckligaste är dom som vaknar, går upp och tar en kopp kaffe och njuter……

Ja ni ser…. Nu ska jag väcka min natt fiskare och bjuda på en härlig frukost ute i poolen. Själv har jag redan intagit min kaffe i lugn och ro, just i poolen✌🏻☀️.

Ja, jag har rest mig förr och kommer göra det igen…. Men just idag ska jag bara tillåta mig att vara…. ❤️.

Livets karusell kör ibland lite hastigt och oväntat och det är väll bara att spänna fast säkerhetsbältet och se vart det tar vägen…

Önskar er alla en underbar sommar☀️❤️

Boka in mig som föreläsare:-)

Hepp //Sara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: