Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Reflektera över alla år i ständig kamp!

Vet ni… ni som följt mig vet att jag går en behandling via Magelungen och den är fantastisk!

Att få sitta själv i lugn och ro och prata om livet. Jag säger det igen… ALLA NPF föräldrar borde få göra det här. En investering i sig själv verkligen.
Många reflektioner har det blivit, många djupdykningar som till viss del varit otroligt jobbiga.
Tårar som runnit, men också reflektioner att jag gjort rätt. Att jag orkat stå emot en omgivning som tyckt annorlunda många gånger.

Jag känner mig starkare än på länge. Nu senast fick jag i uppdrag att i två bilder reflektera över ” Sara 2,0 och Sara 3,0”.

Ojojoj… det var tufft men så viktig för att komma framåt.
Jag kan lova er att så mycket jag legat på soffan och reflekterat har jag aldrig gjort. Jag har t.o.m. gått upp 2,5 kg 😂😂😂😂😂🙈.

Så nu är det hårdträning och pass på morgonen 6:30💪🏻. Måste komma igång och jag mår ju som bäst då! Men skyller också på den så otroligt jobbiga hostan jag haft.

Att se sitt liv i repris från 2015 när jag var sjuk, till separation 2016… att hitta styrkan samtidigt som jag hade barn hemma själv på heltid med NPF. Hemmasittande och allt som medföljde… idag känner jag mig så stark 💪🏻🙌🏻❤️. Så jag vill dela med mig… kunskap, förståelse, ändrade beteende, endorfiner, vänner, träning, familj….

Det här kan ni också göra. En bra övning att reflektera. Välj ut bilder från där du vill börja att reflektera. Min första bild är när jag precis blivit opererad och bestämde mig…. Klarar jag mig nu, då vill jag inte fortsätta leva så som jag gjorde💪🏻. Sen livets resa med utvalda bilder. Men jag skulle kunna haft 1000 till bilder… sista bilden. Fri & lycklig💪🏻❤️. Tacksam att jag känner att jag gjort mitt bästa och kunde inte gjort på annat vis… ska bli spännande i morgon och se om mitt lilla bildspel får godkänt 😂🙈. Men för mig blev allt väldigt tydligt. Vänner & familj. Kollegor & grannar! TACK❤️🙏🏻.
Boka mig som föreläsare. #autism #autismapektra #bemötande #npf #föräldrar #blogg #lefastduärarg #lillaspeedosmamma #adhd #le #ångest #endorfiner #magelungen #Adhd #NPF #TOUTETTES #lycka #livetliksom #kreativitet #DYSLEXI #terapi

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: