Lilla Speedos Mamma- föreläsare-inspiration

Påskafton och ADHD= sockerstinn

Godmorgon🍎🍐🍓🍇🍌🥦☕️. Vaknade rätt tidigt idag. Men fick ändå 8 timmar sömn. Men ibland ser man ju framför sig att sova länge.
Tassade upp och gjorde en god smoothie & en kopp kaffe, för sen vankas det god påskbrunch med familjen på Furuviks brygga. I år tänkte jag mig att vi gör det lätt…

Hade jag gjort så här för 5 år sedan 🙈 å nej!!! Det hade inte gått. Bryta rutiner och göra något vi inte brukar göra skulle aldrig gå. Då skulle allt göras som vi alltid gjort. Äta det vi brukar, leta ägg där vi brukar, göra precis som vi brukar.
Minns första året vi separerade. Herregud vilket kaos… leta påskägg hemma och inte i stugan??? Det året var rätt jobbigt för det var nya rutiner som skulle byggas upp… jag hade som tur var kvar huset så det fanns kvar som trygghet i 6 år till.

När det blev 3 påskägg istället för 5 kom utbrottet delux. Förändringar var jobbigt…. Men vi genomled även den dagen. Högtider som jul, påsk och födelsedagar har alltid varit utmanande när barnen var små…

Men i år har jag bara köpt hem lite sill och ska göra Tures favorit ” gubbröra”. Jag har inte ens köpt hem en påskskinka.

Nä vi ska äta den härligaste brunchen och sen ikväll grilla. Längtar tills grillsäsongen drar igång. Förra sommaren grillade Ture typ varje dag😅. Spännande att se om det blir lika i sommar🙈.
Ja, lite lugnare har vi nu helt klart… men igår kväll😂. Ja inte vet jag vad han fick för impulsivt ryck… typiskt ADHD. – undra om jag ska spraya ner mamma med herr parfym mitt i natten?
Ja… det gjorde han🙈😂😂.

Sitter här i min morgonrock och njuter men känner ändå en svag herrdoft från mitt hår😂😂😂. Det blir till att tvätta håret och på med lite mer kvinnlig doft😂. Vill ju inte känna mig för manlig… även om jag ibland känner mig som både mamma & pappa.

Ha nu en fin påskafton. Kom ihåg att släpp lite på kraven idag. Låt inte barnen vänta så utbrotten haglar… låt dom vara lite sockerstinna en dag.
Det kan vi klara av… sen är det ju så här… det är Vi som köper allt godis till barnen… ändå är det Vi som säger åt dom att inte äta allt🙈😂. Men va fasen… det är påskafton idag🐣. #lillaspeedosmamma #påsk #godis #npf #föreläsare #lillaspeedosmammablogg #ångest #endorfin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: