Lilla Speedos Mamma

Jag köper mig tid och jag gör det bra…. #ADHD #Jul

Det är jul snart och jag vet att handla julmat med barnen i släptåg kostar flera hundra mer, ja eller mindre för det kan tänkas att man får åka därifrån tidigare pga allt tjat….

Ja ni vet ni som lever med ADHD diagnoser hur det är… ja Autismspekta, Tourettes, ångest tvångstankar….man vet aldrig vad som utlöser nästa utbrott, nästa vägran….

Det kan vara att man får ett nej på em 1 kilos Nutellaburk, ett nej på ett flak Nocco:-)

Jag handlade på nätet idag och det bästa alla mat jag handlade idag var på 20% rabatt!! I en timme planerade jag matlista fram till söndag + all julmat jag ska göra. Notan 1600kr och jag sparade över 600kr på rabatter!!!! 🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻 grymt bra! Bara att hämta kassarna i morgon.

Igår var en tung kväll då en kompis dödsbud kom❤️ Camilla som dog i bröstcancer och jösses vilken kämpe hon va…. hon var inte rädd för att dö, Camilla var rädd för att lämna….. lämna sina barn♥️

Min mamma kämpar mot sin cancer och jag står hjälplös bredvid, jag vill kunna hjälpa! Jag vill kunna bota…. mina barn , vår familj behöver vår älskade mamma, mormor, farmor, fru och svärmor♥️.

Hon är grym! Som lilla Speedo sa idag. Av alla vuxna jag känner är mormor och morfar bäst! Dom förstår mig, förutom du mamma. Du kan bli arg, men inte så arg… du är så bra på att lyssna och förklara…

Tack älskade lilla Speedo! Det är ju precis det vi föräldrar ska vara till för….

Vi satt länge 1 timme vid köksbordet och pratade om vuxna… varför hör en del inte av sig? Han väntar än på sms, telefonsamtal på att vuxna ska längta❤️.

Så vi pratade länge… länge om ilska, utbrott, att inte kunna reglera sig och om kärlek♥️ det är en ny känsla som kommit…. underbart!!!!! Vem mår inte bra av att vara kär?

Men kärlek kan göra ont också… när någon gör slut eller kärlek är obesvarad. Länge satt han och intervjuade mig om allt och då menar jag allt…. fick bestämt svara : vuxen snack återkom om några år😂😂. ADHD i ett nötskal…. han är frågvis det kan jag lova.

– mamma gå och ta ett bad säger han….

Jag gör det. Kokar lite glögg, tänder ljus, lyssnar på en bok och smetar in mig i ansiktsmask…..

Jag lever! Som Camilla sa:

-Lev för fan!!!!!!

Jag njuter av samtalet, jag njuter av att alla julklappar är klara, maten inköpt och nu bara lite städ och mys kvar.

Lilla Speedo önskar Suschi på julbordet så det måste ju fixas…. annars , Le!!!!

Le fast du är arg, le för att inte få den arga rösten och påminn dig själv om att det är en funktionsnedsättning. På den kan du inte bli arg… lär dig strategier så blir allt så mycket lättare.

Boka mig till en föreläsning

//Sara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: