Lilla Speedos Mamma

Mamma blir jag kändis nu?

Satt i bilen idag med lilla Speedo på väg till hockey träning. Så kommer plötsligt frågan:

-Mamma håller jag på att bli kändis nu?

-Hur menar du då? Frågade jag…

– Jo, men vi ska ju bli intervjuade i tidningen på onsdag, sen var jag med i radio, du berättar om mig på dina föreläsningar…. Blir jag kändis snart? – I så fall måste jag nog börja träna på autografer snart. Hahahahaha…. jag dör, älskade lilla Speedo ❤

Han är så himla rolig! Så jag var ju tvungen att dubbel kolla om han tyckte det kändes ok fortfarande.

-Absolut sa han. Men…. jag skulle nog vilja sitta i TV 4 soffan också.

Hahahaha….. jag tror tametusan jag har fått en liten linslus här hemma. Samtidigt blir jag så glad att han känner så. För tänk om han inte skulle vilja veta av sin ADHD, sin Dyslexi…. tänk om han bara skulle tycka att det var skit allt ihopa. Ja det kan jag ju säga att det har han också tyckt vissa dagar.

Vissa dagar har han gråtit konstant och svurit över sin jäkla ADHD som bara är så jobbig. Den som gör att han inte orkar med lektionerna i skolan, rasterna med kompisarna eller sin hockey träning efter en tuff skoldag. Då har han svurit stort och brett över den där jäkla ADHD diagnosen. Den som bara förstör och gör så att han blir arg, orolig, ledsen allt så där jäkla mycket extra.

Så kommer det dagar där han säger: Mamma jag älskar min ADHD! När alla andra var trötta sprang jag 7 km till. När dom andra inte kunde hitta på nya lekar kom jag på en massa skoj, Eller när han har så svårt att avsluta en sida i matten bara för att han har sådant flyt. Det är veklingen allt eller inget. Nu…. inte sen… inte vänta ett tag utan just nu!

När vi kom hem från hockeyn så satte vi oss ner och spelade lite hederliga kort spel. Finns i sjön. Lilla Speedo skratta så han grät när han plockade kort efter kort från mig. Jo han vann:) En godnatt kram för i kväll ska pappa få lägga prinsen och hindra han från att hitta på projekt i sängen som gör att han måste upp nu. Det brukar ju ta ett par timmar…. pussssst…

Så viskar han i mitt öra: – mamma fixar du TV4 soffan också så blir jag riktig kändis?

Hepp och gokväll/ Lilla Speedos mamma Sara

image

Finns i sjön, så roligt!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: