Lilla Speedos Mamma

Det är som det är…..

Vilken dag… kroppen och hjärnan är inställd på lite sömn, vaknade tidigt i morse för tanken var att jag skulle byta av pappa till morgonskiftet med mamma♥️🙏🏻.


Jag kan inte ta in det…. Så tacksam att en god vän kom förbi idag och bröt min förmiddag med kaffe och smörgås.


Ringt Fonus, bokat kapell, åkt ut till pappa och gråtit😢♥️.
När jag tänker på mamma så knyter sig hela magen som en enda stor jäkla kramp….. sen gråter jag.
Så trött, men vill bara vara med familjen.


Tankar kommer som att vad viktigt det är med en familj❤️.
Frågade Ture idag vad det viktigaste vore för honom om han blev sjuk som mormor…… svar: – Familjen och att få dö som mormor♥️🙏🏻 inte på ett sjukhus, att familjen tar hand om mig och det är fint av en 15 åring🙏🏻❤️

Spontat blev min tanke att jag vill leva med någon som kan torka mig i arslet när jag blir gammal och behöver hjälp❤️🙏🏻 det är fasen kärlek.

Så mitt tips för dig som ska ut på dejt… ställ fram en toarulle och ställ frågan… – Kan du tänka dig att ta hand om mig i nöd och lust vilket kan innebära att tvätta, sköta om och torka arselet.

Beundrar pappa♥️ vilken man! Han har gjort ALLT för mamma. Pussar varje dag, sagt jag älskar dig som innehåller massa olika saker♥️.

På det viset mamma fick somna in på var fint, även om vi ibland frågade oss själva och varandra…. Klarar vi av det här? Gör vi rätt? Det är många tankar att brottas med. Så tacksam att jag har vana att arbeta med sjuka patienter. Att lyfta och vårda🙏🏻♥️.
Så tacksam för den bekräftelsen vi fick från sjukvården som hjälpte oss med mamma 🙏🏻
Att mamma kände sig trygg och lugn.

Mamma är den som varit FANTASTISK med mina barn och som accepterat deras diagnoser fullt ut. 𝒟𝑒𝓉 𝒶̈𝓇 𝓈𝑜𝓂 𝒹𝑒𝓉 𝒶̈𝓇” har hon bara sagt & bemött mina barn på det allra bästa sättet. Lågaffektiv och sagt att det ordnar sig. Hon var min karta och kompass i livet. Hon som jag ringde varje dag för att prata om det så var roliga saker eller jobbiga. Det är konstigt hur man tappar fotfästet ett tag…. Jag bara viskade NEEEEEEJ NEEEEEJ NEEEEEEJ nu sover hon när hon tog sitt sista andetag och höll min hand❤️🦋🙏🏻.

Ååååå mamma vad jag saknar dig.

21/6 kl 13:38 då somnade du in. Fuck jävla helvete cancer!!!!!! Jag hatar cancer. Men du mamma var alltid så lugn och trygg❤️🙏🏻.

Så många minnen som vi kommer skratta åt sen🙏🏻❤️.
Livet är skört, men mamma klok som en bok.
Mammas ord ” 𝒟𝑒𝓉 𝒶̈𝓇 𝓈𝑜𝓂 𝒹𝑒𝓉 𝒶̈𝓇”
Det kommer jag leva efter länge.
” 𝒟𝑒𝓉 𝒶̈𝓇 𝓈𝑜𝓂 𝒹𝑒𝓉 𝒶̈𝓇” innehåller acceptans… ”𝒟𝑒𝓉 𝒶̈𝓇 𝓈𝑜𝓂 𝒹𝑒𝓉 𝒶̈𝓇” betydde att ja, jag har cancer och det går inte att göra så mycket åt ”𝒟𝑒𝓉 𝒶̈𝓇 𝓈𝑜𝓂 𝒹𝑒𝓉 𝒶̈𝓇” helt enkelt.

Fy fasen vad jag längtar efter dig idag mamma. Det värsta är att hur mycket jag än längtar så kommer du inte tillbaka…. 𝒟𝑒𝓉 𝒶̈𝓇 𝓈𝑜𝓂 𝒹𝑒𝓉 𝒶̈𝓇. 🙏🏻😔❤️.
Älskar dig mamma och du pappa Lars Melin….jag älskar dig till månen och tillbaka! Lyllos mamma som levt med dig och Lyllos mig som har dig som pappa♥️🙏🏻.

Mamma i en av hennes sista dagar då jag höll hennes varma fina hand♥️

Kram Sara❤️

  1. Kärleken till ens mamma finns det inget som kan ersätta❣
    Sänder styrka till er i dessa sorgedagar och hoppas som du skriver att ni snart finner dagar där ni istället skrattar och minns alla fina dagar ni fick tillsammans med fru/mamma/mormor🤗❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: