Lilla Speedos Mamma

Att våga…..

Livet…. Livet kan te sig på olika vis. För 1,5 år sedan träffade jag en gammal vän som jag inte träffat på 23 år. Jag satt och googlade på nätet om att starta ett center för barn och vuxna med NPF. Jag hade önskan om att på något vis göra något, starta något för alla med NPF. Fick kontakt med ett bolag som hänvisade till Linköping. Jag mailade och fick svar. De visade sig vara en gammal vän sen 23 år!!! Jisses vad glad jag blev. Eftersom vi inte hade setts på 23 år hade vi massor att prata om. Vi hade samma vison om att en dag starta något för att hjälpa andra människor. Vi startade ett assistansbolag som vi hade önskan om att det skulle vara för barn och vuxna.

Självbestämmande rätten var vårt mål. Att värna om människan. Vi har jobbat hårt och målinriktat. Vi fick vårt IVO tillstånd och allt kändes så himla bra. Mitt / vårt bolag. Äntligen skulle jag göra det jag drömt om.

Trots att bolaget har sina kunder, det går bra och jag vet att det kommer att bli ett av Sveriges bästa assistans bolag så har jag valt att sälja min del. Det var ett svårt beslut. När vi gjort grovjobbet med att starta ett nytt bolag och jobbat hårt 1,5 år. Med daglig kontakt och många roliga arbetstimmar tillsammans har jag verkligen funnit min vän igen.

Men nu har jag valt att fortsätta med det som en gång var mitt startmål när jag lyckades att googla fram min gamle vän av misstag.

Jag startade bloggen lilla Speedos mamma som blomstrar. Jag har fått förfrågningar på föreläsningar och det är ju det jag brinner för. Jag har nya ideér om att göra något för barn och vuxna med ADHD, Autismspektra, Dyslexi, Tourettes mm….

Så sitter jag i bilen med en av sönerna idag. – mamma…. jag har nya ticks. Ögonen blinkar och rycker och jag kan inte sluta. Tänk om det blir som förut när jag putade med munnen?IMG_2723 Det höll han på med till det liksom kändes bekvämt.

Då kände jag att det här blir bra, det är det här jag ska göra. Det var det som en gång var mitt mål, även om det tog en sidoväg. En av dom roligaste sidovägarna på många sätt. Jag är så stolt att jag vågade och glad att jag nu tänker fortsätta med lilla Speedos mamma.

Våga testa, våga misslyckas och våga…. bara gört!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: